Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Air optix aqua

Een zachte maandlens met extra comfort

Op zoek naar comfortabele lenzen waarmee uw ogen altijd natuurlijk blijven aanvoelen? Met de Air Optix Aqua van Alcon krijgt u de lenzen die uw ogen verdienen. De Air Optix Aqua contactlens is een zachte siliconen hydrogel maandlens met een hoge mate van zuurstof doorlatendheid. Daarnaast blijft het vochtgehalte de gehele dag netjes op peil, met als voordeel dat uw lenzen altijd prettig aanvoelen. De Air Optix Aqua maandlens is een bijzonder zachte oplossing voor een correctie van algemene oogfouten tussen +6.00 en -10.00 dpt.


De vele voordelen van de Air Optix Aqua

Wilt u een prettige zachte lens die met vergaande zorg is samengesteld? Bent u daarbij op zoek naar een lens die ten alle tijden comfortabel blijft aanvoelen? De prettige Air Optix Aqua lens van Alcon is samengesteld uit geavanceerde lensmaterialen die ervoor zorgen dat uw lenzen tot vijf keer meer zuurstof doorlaten dan gemiddelde zachte contactlenzen. Met deze uitstekende oplossing zorgt u ervoor dat uw ogen er altijd gezond uitzien en natuurlijk blijven aanvoelen. De contactlenzen bestaan namelijk uit materiaal dat speciaal uit siliconen-basis is vervaardigd.


Accessoires voor uw Air Optix Aqua lens

Uw ogen de behandeling kunnen geven die ze verdienen? We denken bij Lensoptiek.nl graag met u mee en bieden daarom verschillende handige accessoires aan. Denk hierbij aan uiteenlopende aanvullende producten die uw lenzen de gewenste zorg en een optimaal onderhoud bieden. Naast de benodigde lenzenvloeistof helpen we u bijvoorbeeld graag verder met verschillende accessoires zoals pincetten. Bij ons kunt u dan ook rekenen op een divers assortiment online lenzen met elk hun eigen kenmerken.

 

Gelijk beginnen met het aanschaffen van uw Air Optix Aqua lenzen? Of wil u eerst meer weten? We helpen u graag verder en zijn benieuwd naar al uw vragen en opmerkingen.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren