Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Hypoallergene huid-en oogverzorging van Eye Care Cosmetics zorgt voor minder tot geen allergische klachten. Zeer geschikt voor ons die contactlenzen dragen, de contactlenzendragers.

 

Als voorbeeld de High Tolerance Mascara of de oogschaduw crème bevat geen Parabenen, dit zijn chemische stofjes die conserverende eigenschappen hebben oftewel een conserveermiddel waardoor veel mensen last krijgen van allergie. 

EyeCare Anti Wrinkle Eyecream is een niet vette oogcrème, deze anti-rimpel beschermt en verzorgt de huid rondom uw ogen. Contactlens wordt niet hierdoor beschadigd en is goed te verdragen.

Ook last van jeukende oogleden na het aanbrengen van uw huidige mascara? Probeer dan de hypoallergene oog-huidproducten van Eye Care Cosmetics.

Lees meer
0 Comments |

Kortingscode lenzen

19 jul. 2015 22:54:39

Bent u ook naarstig op zoek naar een kortingscode voor uw contactlenzen of lenzenvloeistof?

Stop nu meteen met zoeken en ga naar LensOptiek.nl !

(NU € 5,- zomerkorting op het gehele assortiment contactlenzen, lenzenvloeistof, accessoires geldig bij aankoop vanaf € 45,-)

Uw korting wordt automatisch verwerkt tijdens uw bestelling.

 

LensOptiek.nl 

Lees meer
0 Comments |

31-07-2014

  

De betekenis van je oogkleur zegt veel over een persoon. De erfelijkheid van de oogkleur worden niet alleen door je eigen ouders bepaald, maar grootouders en verdere voorouders tellen ook mee. De kleur is dan ooit in uw familie voorgekomen. Ouders met dezelfde kleur ogen kunnen een kind krijgen met een andere kleur ogen.

 

De hieronder genoemde eigenschappen zijn eenvoudige observaties en wijst niet specifiek op het feit dat elke persoon met een bijzonder oogkleur dezelfde gewoonten en stijlen zal hebben. Ook benieuwd wat er gezegd wordt over jouw oogkleur?

 

Alle rechten voorbehouden © Copyright

Lees meer
0 Comments |

11-06-2014

 

Heeft u ook last van rode, jeukende of tranende ogen? De oorzaak van jeukende ogen is meestal irritatie of allergie. Het is vaak een symptoom van een allergische reactie van het slijmvlies van je ogen. Het kan ook zo zijn dat de jeuk veroorzaakt wordt door te drogen ogen, omdat er onvoldoende traanvocht wordt geproduceerd. Hebben mensen die contactlenzen dragen minder last van allergie en hooikoorts door pollen?


Enkele tips tijdens het seizoen van de allergie:


  • * Altijd oogdruppels bij de hand
  • * Draag tijdelijk een bril tijdens het allergie seizoen
  • * was goed je handen alvorens aan uw lenzen te zitten
  • * Wrijf nooit in je ogen tijdens het jeuken
  • * Het liefst even geen oogmake-up gebruiken
  • * Probeer eens één van onze daglenzen: Soflens daily disposable contactlenzen  
  • (voor meer informatie zie youtube film hieronder)

 

 

Lees meer
0 Comments |

22-05-2014

Future lens

 

Als het aan Google ligt kan binnen enkele jaren de google lens worden ontwikkeld. Deze speciale lenzen met ingebouwde camera zouden slechtzienden kunnen waarschuwen voor bijvoorbeeld gevaarlijke verkeerssituaties. Je bedient de camera door op een bepaalde manier met je ogen te knipperen. 

Lees meer
0 Comments |

 

03-06-2014

 

 *Tijdens regendagen....het dragen van contactlenzen lijkt ons een betere idee dan het dragen van een bril (een ruitenwisser is dan geen optie of wel ?!)


  • *Tijdens het sporten...altijd maar je bril omhoog duwen, omdat uw bril maar al te vaak eraf glijdt.

 

  • *Beslagen glazen?...lenzendragers hebben daar geen last van.
Lees meer
0 Comments |

Lenzen via internet en oogcontroles

15 sep. 2013 15:42:02

Lenzen via internet en oogcontroles

Wist je dat momenteel het aantal mensen die hun lenzen via internet koopt nog steeds in een stijgende lijn is? Momenteel ligt het percentage op 22%. Dat betekent dat steeds meer mensen kiezen voor het gemak en de lage prijs die het kopen van lenzen online met zich mee brengt.  

 

Lees meer
2 Comments |

Droge ogen

5 aug. 2013 09:22:44

Weleens last van droge ogen?

Wist je dat tranen heel belangrijk zijn voor je ogen? Tranen zorgen ervoor dat het oppervlak vochtig blijft en spoelen stof en vuiligheid weg. Bovendien bevatten tranen enzymen die je hoornvlies beschermt tegen micro organismen die weer infecties kunnen veroorzaken. Je knippert om je ogen vochtig te houden, dit gaat geheel natuurlijk en onbewust. Wanneer de traanproductie niet meer vanzelf gaat, merk je dat je ogen gaan uitdrogen.

Lees meer
2 Comments |