31-07-2014

De betekenis van je oogkleur zegt veel over een persoon. De erfelijkheid van de oogkleur worden niet alleen door je eigen ouders bepaald, maar grootouders en verdere voorouders tellen ook mee. De kleur is dan ooit in uw familie voorgekomen. Ouders met dezelfde kleur ogen kunnen een kind krijgen met een andere kleur ogen.

 

De hieronder genoemde eigenschappen zijn eenvoudige observaties en wijst niet specifiek op het feit dat elke persoon met een bijzonder oogkleur dezelfde gewoonten en stijlen zal hebben. Ook benieuwd wat er gezegd wordt over jouw oogkleur? 

 

 

 

Grijs: Men heeft opgemerkt dat mensen met grijze ogen verstandig en het minst agressief zijn. Ze staan bekend om hun gevoeligheid, flexibele houding en innerlijke kracht. Ook creativiteit en leiderschap zouden typerend zijn voor deze grijze kijkers. Veel mensen willen bevriend zijn met jou, omdat je rust en controle uistraalt.Je bent analytisch, helder denkend, filosofisch, openhartig en hebt een royaal karakter.

 

Hazel: Mensen met deze kleur ogen worden vaak elegant genoemd. Onafhankelijk en moedige mensen die houden van diversiteit en het uitproberen van nieuwe dingen en uitdagingen. Zijn meestal liefevolle en spontane mensen. Er wordt beweerd dat hazelnootbruine kijkers altijd geluk hebben.

 

Groen: Ze worden vaak als mysterieus beschouwd. Mensen met groene ogen blijken meestal nieuwsgierig te zijn van aard en zijn ook intelligent. Ze zijn gepassioneerde mensen en vinden zich goed in relaties. Ook hebben ze een ongelooflijke levenslust. Een vaak genoemde negatieve eigenschap zal dan jaloezie zijn.

 

Bruin: deze kleur ogen komen het meest voor en wordt als aantrekkelijk, betrouwbaar en schattig beschouwd. Ze hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Ze zijn zeer zorgzaam over hun familie en heel beleefd. De woorden zelfvertrouwen, zeer vastberaden, volhardend passen heel goed bij ze. Verder zijn ze natuurliefhebbers.

 

Blauw: De oogkleur blauw is zeer wenselijk en wordt vaak geassocieerd met de jeugdigheid. Blauwe ogen stralen trouw en eerlijkheid uit. Er wordt opgemerkt dat mensen met deze kleur ogen vaak langdurige relaties hebben. Ook blijken zij een groter talent te bezitten voor strategisch denken. Ze zijn knap, intelligent en kunnen ook relaxed blijven onder de meest stresvolle omstandigheden. Degenen met diepblauwe ogen hebben een goede waarnemingsvermogen.

 

Zwart (donker bruin): Mensen die een zwarte oogkleur hebben worden vaak beschouwd als betrouwbaar en verantwoordelijk. Ze stralen warmte en hartstochtelijkheid uit. Ze vertellen niet graag over zichzelf en worden meestal geheimzinnige mensen genoemd, maar ze leven vanuit hun passie. The black eyes verlaten hun vrienden niet in nood. Het zijn optimistische mensen en zullen niet eerder rusten totdat ze iets bereikt hebben.

 

Nieuwsgierig hoe een andere kleur ogen u zullen staan ?

Voor meer info. klik op kleurlenzen of feestlenzen

 

 

Alle rechten voorbehouden © Copyright

 

 

Beauty & parfum