Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Lenzen bestellen

Lenzen bestellen kan bij een optiek maar lenzen bestellen doe je tegenwoordig gewoon bij een online optiek. Zo kunt u bij LensOptiek kiezen uit een meer dan uitgebreid assortiment waar u uit vele verschillende lenzen kunt kiezen. U kunt bij ons zowel daglenzen, weeklenzen en maandlenzen online bestellen met het gemak van een webshop en de kennis en producten van een unieke optiek. Maar ook de kleur lenzen van Lensoptiek zijn spectaculair en goedkoop.


De juiste lenzen bestellen

Hoe weet u welke lenzen u het beste kunt bestellen? U gaat gewoon naar uw opticien en laat uw ogen opmeten. De opticien is verplicht om u een recept mee te geven waarop staat welke lenzen u nodig heeft en wat voor sterkte er geadviseerd word. Daarna kunt u gemakkelijk online lenzen bestellen in onze geweldige webshop. Dit heeft veel voordelen: De lenzen die u bij Lensoptiek online kunt bestellen zijn dezelfde lenzen die u bij een gewone opticien kunt bestellen, lensoptiek verkoopt alleen deze producten voor een nog betere prijs. Bij een gewone opticien zijn de lenzen vaak duurder vanwege de kosten die ze moeten maken voor een pand vaak in de binnenstad of in een winkelcentrum. Zo zijn er veel kosten voor het huren van een pand en het personeel dat moet worden betaald. Bij Lensoptiek niet hier zijn de lenzen altijd scherp geprijsd. En bij twee of meer pakjes lenzen krijgt u vaak een extra korting, bij veel aanbieders krijg je pas korting als u veel meer besteld, dit is lastig omdat u dan vaak met een enorme hoeveelheid lenzen thuis zit.


Soorten lenzen

Bij Lensoptiek kunt u online allerlei soorten lenzen bestellen, bijvoorbeeld dag lenzen die u één dag gebruikt. Deze lenzen gooit u na deze dag weg en de volgende dag neemt u weer nieuwe lenzen. Het voordeel hiervan is dat u geen lenzenvloeistof nodig heeft. Daarnaast zijn er nog week en maand lenzen. Deze lenzen draagt u een week of een maand en doet deze 's nacht uit. Vervolgens stopt u ze in een potje met lenzenvloeistof, in deze lenzenvloeistof worden de lenzen schoongemaakt zo dat de lenzen de volgende

lenzen bestellen

 dag weer als nieuw aanvoelen. Deze lenzen en de lenzenvloeistof zijn natuurlijk ook online te bestellen bij Lensoptiek.nl.

Naast deze drie soorten lenzen kunt u ook half jaar lenzen bestellen bij Lensoptiek. Deze lenzen gebruikt u een half jaar en zijn behoorlijk wat steviger dan maand of week lenzen maar zeker niet minder van kwaliteit.

Geïnteresseerd in lenzen bestellen bij Lensoptiek! Klik dan snel door naar de collectie lenzen.