Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof

Voor de beste soorten lenzenvloeistof voor een goede prijs moet je bij Lensoptiek zijn.  Zo vindt u bij Lensoptiek alles op het gebied van online lenzen bestellen en lenzenvloeistof in het bijzonder. Lenzenvloeistof zorgt ervoor dat uw lenzen dagelijks worden gereinigd en worden onderhouden. Zo is het van belang om uw lenzen dagelijks in een lenzenhouder te stoppen met de desbetreffende vloeistof. Als de lenzen niet dagelijks gereinigd worden heeft u kans dat ze vervuild raken en kunnen ze uiteindelijk voor een infectie zorgen.  Ook is het van belang dat wordt gekeken naar de juiste soort vloeistof voor de juiste lenzen.
 

Twee soorten lenzenvloeistof

Er zijn twee soorten lenzenvloeistof die van belang zijn bij het omgaan met lenzen.  De eerste punt dat moet worden gemaakt is dat daglenzen geen lenzenvloeistof nodig hebben. Dit omdat je  ze dagelijks weggooid en je mag deze contactlenzen niet opnieuw indoen. Zo is er de “alles in één vloeistof” welke bestaat uit een flesje waar alles mee geregeld kan worden en de peroxide-systemen. Deze vloeistoffen bestaan vaak uit twee of meer flesjes en zorgen zodoende voor de reiniging en het onderhoud. Kijk altijd goed naar welke soort lenzen je draagt en welk lenzenvloeistof daarbij past. 
 

Lenzenvloeistof vergeten

Stel je bent lekker weg in het buitenland op vakantie en je merkt dat je je lenzenvloeistof vergeten bent. Er circuleren allemaal tips op het internet maar het is heel erg belangrijk dat u op de juiste manier met uw ogen en contactlenzen omgaat. Zo zijn er verhalen over het gebruik van kraanwater en speeksel of gedistilleerd water. Allemaal is het van belang dat u dit niet gebruikt. Lenzenvloeistof zorgt voor de reiniging en in kraanwater en speeksel zitten altijd bacteriën. Deze  bacteriën kunnen voor een infectie in uw ogen zorgen.

Daarom is het van belang dat u altijd uw lenzen uitdoet en dat u direct uw ogen wast. Hou je lenzen ‘s nachts niet in want ook dit verzorgd irritatie. En zorg ervoor dat u altijd na afloop naar de specialist gaat en lenzenvloeistof koopt.

Direct lenzenvloeistof bestellen kijk hieronder naar de totale collectie.

Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3