Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Over LensOptiek

Bij LensOptiek.nl kunt u terecht voor een breed assortiment contactlenzen en lenzenvloeistof. Wij zijn van mening dat het gemak en het voordeel wat wij te bieden hebben zeer doeltreffend is.

 

Hoe werkt het?

U laat uw ogen jaarlijks controleren bij uw opticien. Na de controle ontvangt u hiervan een recept. De contactlensspecialist is verplicht na de meting het recept aan u mee te geven. Met de informatie die op het recept staat kunt u eenvoudig een bestelling doen. Bij LensOptiek.nl bestel je eenvoudig dezelfde contactlenzen als bij de optometrist, maar tegen aanzienlijke lagere prijzen. Wij verkopen uitsluitend contactlenzen van grote internationale en bekende producenten.

Service staat bij ons hoog in het vaandel en doordat we nauw samenwerken met optometristen en oogartsen zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen.

 

Vragen

Vragen kunt u altijd stellen aan de klantenservice via info@lensoptiek.nl. Uw vraag wordt doorgaans spoedig beantwoord.Uw voordeel bij LensOptiek

 

- Aanbiedingen/Acties

Afgeprijsde producten betekent bij ons niet dat het bijna over de houdbaarheidsdatum is, maar juist voor de klanten om hiervan te kunnen profiteren & natuurlijk in de hoop dat wij deze klanten een volgende keer terugzien. (Dus u koopt bij ons artikelen mee met een aanneembare houdbaarheidsdatum.) 

 

- Korting

Korting wordt soms gegeven bij een bestelling vanaf 2 pakken contactlenzen per oog en niet vanaf 8 of 10 pakken. Dus u zult niet zitten met een overschot aan voorraad mocht u willen overstappen naar andere lenzen of om andere redenen. Ook de kleur lenzen zijn van perfecte kwaliteit en voor een goede prijs.

 

- Gratis verzending of lage verzendkosten.

Doordat wij onze producten zoveel mogelijk in een platte doos verpakken kan uw bestelling gemakkelijk door de brievenbus. U hoeft daardoor niet speciaal thuis te blijven of uw bestelling later op te halen bij het postkantoor!

  • Wij rekenen lage verzendkosten van EUR 2,95 voor losse accessoires met brievenbuspost.
  • Lenzen en vloeistof worden verstuurd met pakketpost hiervoor rekenen wij een standaardbedrag van € 5,75 (met traceercode van Postnl) 
  • Altijd gratis verzenden bij een bestelling boven de EUR 75,-

 

- Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief btw. (dus er komt niet onverwachts nog btw bovenop het bedrag nadat u een bestelling heeft geplaatst)

 

- Bestelling 

Wij hanteren geen minimum bestelbedrag. Iemand die klein besteld is bij ons een grote klant.

 

- Geen tweedehandse producten

Wij verkopen geen tweedehands opgekochte producten. Al onze producten komen van de originele fabrikant.

 

- Uitsluitend originele merken.

Voor uw ogen wilt u het allerbeste. Wij leveren een groot assortiment van uitsluitend originele merken van internationale fabrikanten. Draagt u lenzen van het huismerk van uw opticien, dan zijn deze lenzen gemakkelijk terug te vinden in onze shop.

 

- Betrouwbaar, gemakkelijk en snelle levering

Bijna ons gehele assortiment is leverbaar binnen twee tot vijf werkdagen. Dat noemen wij nou snel en gemakkelijk!

 

- Waarom die topprijzen?

Omdat wij uitsluitend verkopen via onze website kunnen we onze kosten laag houden. Daarnaast hebben wij precies dezelfde inkoopkanalen als jouw optometrist. 

Net zoals andere geneeskundige producten zijn contactlenzen gemerkt met unieke productcodes om te bewijzen dat het om originele producten gaat. Je kunt je contactlenzen dus gerust bij ons bestellen.

Kortom online goedkope lenzen bestellen doe je bij Lensoptiek