Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Silicone Hydrogel lenzen

Silicone Hydrogel lenzen

Silicone hydrogel lenzen: gezond en comfortabel

Op zoek naar lenzen die voorkomen dat uw ogen droog gaan aanvoelen? Met de silicone hydrogel lenzen behoren droge ogen definitief tot de verleden tijd. Naast het voorkomen van droge ogen zijn deze siliconen lenzen uitermate geschikt om te dragen achter de computer of tijdens sportieve activiteiten. Het is dan ook niet zonder reden dat de nieuwste generatie contactlenzen zijn samengesteld uit silicone hydrogel. Zo laat silcone hydrogel veel meer zuurstof door dan de gemiddelde contactlens. Dankzij deze geavanceerde kenmerken zijn silicone hydrogel lenzen een stuk gezonder voor uw ogen en daarnaast een stuk comfortabeler.


Contactlenzen die niet uitdrogen

Wilt u onvermoeibare lenzen die niet kunnen uitdrogen? De tijd dat contactlenzen na verloop van tijd droog en ongemakkelijk gaan aanvoelen is voorbij. Silicone hydrogel lenzen bevatten doorgaans minder water en drogen hierdoor niet uit. Daarnaast laten silicone hydrogel lenzen een hogere mate van zuurstof door dan de gemiddelde zachte lens, wat een veel gezondere oplossing is voor uw ogen. Veel silicone hydrogel lenzen beschikken ook over een UV-filter die uw ogen beschermen tijdens de blootstelling aan UV-licht.


Uiteenlopende oplossingen met ons ruime assortiment

Contactlenzen aanschaffen, maar ook streven naar adequaat onderhoud? Wilt u een totaaloplossing voor uw lenzen, maar wel tegen aantrekkelijke prijzen? Lensoptiek.nl heeft een gevarieerd assortiment aan contactlenzen aangevuld met vele handige accessoires. Naast onze verschillende lenzen, kunt u ook bij ons terecht voor diverse accessoires zoals lenshouders en andere handige hulpmiddelen. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen zonder dat u de deur uit hoeft te gaan.


Bent u overtuigd geraakt van de vele voordelen van silicone hydrogel lenzen? Of zit u te denken aan een andere oplossing? Hoe dan ook, voor al uw productvragen kunt u bij ons rekenen op gericht advies en een professionele opinie.


Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren