Winkelwagen is leeg
€ 0,00

Soflens daily disposable

Kleuren en contrasten beter waarnemen

Wilt u genieten van een verbeterd zicht, in zowel het licht als in het donker? De Soflens Daily Disposable is specifiek ontworpen om de zogeheten sferische aberratie te corrigeren. Deze bijzondere lens verbetert daarmee de scherpstelling waardoor u details, kleuren en contrasten beter waarneemt. Deze moderne oplossing zorgt daarnaast voor een verbeterd zicht op plekken met weinig licht en is hierdoor erg handig wanneer u bijvoorbeeld in het donker autorijdt. We helpen u graag verder met deskundig advies over deze bijzondere lens.


De gehele dag een verhoogd draagcomfort

Tijdens verminderde lichtomstandigheden toch kunnen vertrouwen op een goede lens? De Soflens Daily Disposable contactlens is de eerste en enige daglens die beschikt over de zogeheten High Definition Optics. Deze eigenschap beschikt over een asferisch lensontwerp waardoor de sferische aberraties over de gehele sterktebereik worden verminderd. Dit betekent dat u de hele dag kunt vertrouwen op goed zicht, bijvoorbeeld ook ‘s avonds wanneer er sprake is van verminderde lichtomstandigheden. Tevens is het de enige daglens die beschikt over de ComfortMoist Technologie. Deze technologie staat voor een combinatie van een plat design en een geleidelijk vrijkomende verpakkingsvloeistof waardoor de draagcomfort aanzienlijk wordt verhoogd.


Lensoptiek.nl voor al uw lensproducten

Uw Soflens Daily Disposable lens van een optimale behandeling voorzien? Wilt u hierbij handige accessoires en de beste hulpmiddelen gebruiken? In onze online shop vindt u alle producten die u nodig heeft voor uw contactlenzen. Het brede assortiment is met deskundigheid samengesteld en bestaat daarom uit de belangrijkste accessoires. U kunt hierbij denken aan lenshouders en overige producten zoals oogmaskers. Al onze producten kunt u met een paar simpele stappen eenvoudig online bestellen.


Is de Soflens Daily Disposable precies wat u wilt? Klik dan snel verder of stel ons al uw vragen wanneer u eerst meer wilt weten. We hopen u snel verder te mogen helpen.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren